Image

JP Pirinen

Jp:llä on pitkä kokemus ilmapalloista. Alkuun muotoilupallot pyörivät mukana taikurikeikoilla ja siitä kipinä syttyi alalle. 2014 Jp suuntasi Amerikan mantereelle opiskelemaan ilmapallosomistuksen saloja ja verkostoitumaan. Jp valmistui Balloon Training Academyn kurssilta luokan priimuksena ja saikin tunnustuksena 2016 ”Certificate of Excelence and Recognition” palkinnon samaiselta akatemialta.

Jp haluaa kokoajan oppia uutta ja käykin kouluttautumassa vuosittain uusien ideoiden ja tekniikoiden parissa. Mottona miehellä on ”Jos pystyt sen kuvittelmaan, pystyn sen palloista rakentamaan” ja tätä mottoa onkin haastettu mm. Täysikokoisen höyryveturin, maailman pyörän, pilvellä ratsastavan muumin ja oopperan lavasteiden parissa.

Image

Tuija Pukka

Tuija on tiimin visualisti. Pitkä työura kaupallisella puolella on luonut Tuijalle todella tarkan silmän yksityiskohtiin ja viimeistelyyn. Lisäksi Tuija tuo näkemystään töihin jo suunnittelu ja tarjous vaiheessa, jotta lopputuloksesta tulisi tilaajan kannalta paras mahdollinen.

Tuija ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja onkin innokas oppimaan mitä kaikkea uutta JP tuokaan mukanaan maailmalta.

Image

Late Syrjänen

Laten kanssa JP alkuun rakensi kaikki ilmapallo toteutukset. Nyttemmin aika menee paljon miesten yhteisellä kaupalla Kouvolassa hoitamassa kuluttajapuolen tarpeisiin vastauksia etsien, mutta edelleen kasausprojekteissa mukana, etenkin jos tulee suuria täyttömääriä palloille. Hyvin tarkka mies ohjeiden suhteen.

Image

Eetu Lampi

Eetu on tiimin nuorin jäsen. Taikurina ja jonglöörinä päivätyötään tekevä ”poikanen” majailee Imatralla ja onkin apuna yleensä Itäsuomeen suuntautuvissa projekteissa.